avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate emis de primarie inaintea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate emis de primarie inaintea succesiunii

buna ziua,
As dori sa stiu,care sunt caile de atac,atunci cand primaria a emis pentru o parte din mostenitori,titluri de proprietate mai precis pentru doi dintre ei,pentru o anumita suprafata de teren in mod aleatoriu dintr-o suprafata mai mare,mostenitorii fiind in n
umar de noua.Mentionez ca nu a fost facuta succesiunea.
Cel mai recent răspuns: aumsica , utilizator 15:29, 9 Februarie 2013
Intrebarea este foarte vaga.Ceilalti mostenitori au depus cerere de improprietarire?
Da au depus.
consultati un avocat pentru o actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar capucino capucino Buna seara. Mi s*a ivit o situatie interesanta si nu stiu pe care cale sa o apuc. Bunicul meu a detinut un teren de 3500 mp. Bunicul a avut 5 copii, din ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare versus titlu de proprietate lg.18/1991 dorelbaiu dorelbaiu In 1995 persoana [b]A[/b] dobandesate prin contr. de vanz. cump. autentificat, un teren ce fusese reconstituit pe baza lg.18/1995. Vanzarea s-a facut pe baza ... (vezi toată discuția)
Primaria a improprietarit alta persoana cu o parte din terenul meu flaviusghita flaviusghita Detin in proprietate un teren forestier, retrocedat in anul 1995, conform legii 18/1991 pe vechiul amplasament, pentru care detin titlu de proprietate emis in ... (vezi toată discuția)