avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare de nume copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare de nume copii

buna ziua doresc sa stiu daca se poate ca actualul meu sot sa infieze copiii mei din prima casatorie , si care sunt conditiile si costurile?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:01, 9 Februarie 2013
Daca tatal copiilor mai traieste, aveti nevoie de acordul lui. Daca minorii au 10 ani, trebuie sa fie si ei de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturile parintesti strimbeanu liliana strimbeanu liliana am doi copii minori(7 si 10 ani)din prima casatorie care mi au fost incredintati in urma divortului.sotul nu a cerut si nu are drept de vizita,in schimb a fost ... (vezi toată discuția)
Infiere copil baxter baxter Am un copil din prima casatorie, are 17 ani .care are numele tatalui. In prezent sunt recasatorita si ma intereseaza care sunt conditiile sa treaca pe numele ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minorii roxana_elenna roxana_elenna Sunt o mama,am 2 copii.Unul de 10 ani si unul de 15 ani,si vreau sa plec pentru o saptamana in concediu in Grecia.Imi trebuie si semnatura sotului?.El este ... (vezi toată discuția)