avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general descarcare gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

descarcare gestiune

revin la nedumerirea mea :daca controlul fiscal a creat suplimentar impozit profit si TVA pt marfa constatata in minus adica soldul faptic mai mic decit soldul scriptic ,cum ma pot scadea din gestiune ?mentionez ca ma refer la controlul fiscal efectuat pe perioada 2oo7 adica 31 dec.2oo7 ,pocesul verbal de control incheiat in april.2oo8.LA BILANTUL din 30.06.2oo8 am inregistrat procesul verbal de la controlul fiscal si la 31 dec.2008 cin am facut inventarierea am constatat ca gestiunea nu a fost descrcata desi eu am operat impozitul pe profit creat suplimentar si TVA?VA MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:19, 15 Februarie 2009
Pai cum a creat suplimentar, controlul fiscal, acest impozit, de unde stia de soldul faptic si scriptic, au facut ei inventarul?sau cum?
la inv.din 31.dec.2oo8 nu sa valoricat inv.si diferentele s-au constata din listele de inv.
Ce inseamna"valoricat"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin la descarcare gestiune maria51 maria51 nu sint inca lamurita si o sa incerc sa fiu mai explicita:la inventarierea patrimoniului din 31 dec 2oo7 soldul faptic a fost mai mic decit soldul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de scoaterea marfurilor din gestiune mihai_diana mihai_diana Buna ziua. As vrea sa scot marfa din gerstiune pe un proces verbal fara a fi vanduta vrunui client si nu gasesc nicio reglementaare pentru aceasta in afara de ... (vezi toată discuția)
minusuri constatate la inventariere stocuri marfa CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 s-a inventariat stocul de marfa al magazinului si s-a constatat minus. Avand in vedere ca in magazin a vandut doar patroana nu se pot imputa ... (vezi toată discuția)