Buna, am luat ca tot romanul un credit de nevoi pers fara garantii prin 2006, am platit o parte din el, pe urma datorita neplatii creditul a fost cesionat catre o soc de recuperari.Am platit catre societatea de recuperari cateva rate, ultima fiind in toamna lui 2009.
Conform cpc am inteles ca dupa 3 ani s-ar fi prescris , mai exact in 2012.Mentionez ca in cei 3 ani cat nu am mai platit nu am fost dat in judecata am primit doar scrisorele si telefoane la care nu am raspuns si Mentionez ca in toata aceasta perioada nu am avut bunuri pe numele meu sau plati salariale.
Intrebarile care ma framanta: Daca am nev de un act doveditor (daca trebuie sa ma adresez instantei sa dov ca s-a prescris) Daca pot sa am bunuri sau salar pe numele meu
Daca ma expun la ceva riscuri
Si notificarile acestea au si ele un rol procedural ... Degeaba se trimit notificari debitorului daca creditorul nu face nimic concret pentru recuperarea creantelor sale.
Prescriptie credit
sumer2013
In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale. In martie 2009 dupa pierderea locului de munca am platit ultima rata lunara. In februarie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie
marysimo
In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie
cipri555
In anul 2006 am facut un contract de credit cu BRD Finance pe 5 ani, ultima rata fiind in 13.12.2011, care l-am platit pana in 2010, ultimele 10 sau 11 rate nu ... (vezi toată discuția)