avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violul

as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne uitam la niste filme porno si vreau sa facem dragoste impreuna. ea este de acord ,dar ami cere sa ai dau 100 lei daca vreau sa fac dragoste cu ea.bun. ai dau 100 lei ,a stat la mine o jumatate de ora,fac dragoste cu ea,si pleaca. cand peste 1 ora ma trezesc chemat la politie spunand ca am violato. A SPUS URMATOARELE: am fost la [ ionut] in casa sa ami arate un laptop, m-a servit cu un pahar de suc ,am vazut laptopul care si la cumparat si i-am spus ca este fainut si la banii care a dat pe el este bun. in timp ce stateam in dormitor,[ionut] ,a venit la mine cu un cutit si mi la pus la gat spunandu-mi sa ma dezbrac,iar daca nu vreau ma taie. eu de frica m-am dezbracat si am intretinut raporturi sxuale orale si normale,dupa care mi-a spus sa ma imbrac si sa plec. cum pot demonstra ca nu a fost viol ,ci a vrut fata de buna voie sa intretina relatii sexuale? [ nu are urme de violenta pe corp]. va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
mariusbt1, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:05, 12 Februarie 2013
pur si simplu sa se ia doar dupa declaratia unul impotriva celuilalt este cam aberant.

cred ca fata doar te santajeaza.

ce s-a mai intamplat in cazul asta? cat dureaza la IML sa stabileasca daca a fost viol sau nu?
cand s-a dus la medicul legist fata i-a aratat suficiente probe ai arata ca are chilotii rupti, ai arata ca are un ochi vanat si ai mai arata ca are vanatai pe corp facute cu un bat probabil[coada de matura]. + ca a pus si un martor care a declarat ca sa intalnit cu fata[respectiva] si era lovita la ochi si i-a aratat ca are vanatai pe corp spunanadu-i ca am batuto.acum ce mai pot face?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
mariusbt1, utilizator
Flagrant. Daca face asta, inseamna ca vrea sa te faca de bani. Plange-te la procuror cand ai ocazia si organizati un flagrant, inainte sa fii arestat preventiv.
sa spunem ca ma duc si ai fac un flagrant cand primeste banii .bun.dar ea daca ma invita acasa la ea sa ai aduc banii? poate pune banii intr-o punga si ai arunca pe geam sau vorbeste cu vecinul de la etaj sa ai ridice el pe balcon cu o sfoara.[se poate intampla si asta,nu este exclus].
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
mariusbt1, utilizator
nu spun ca nu se poate intampla si cum ati scris dar parca prea arata a scenariu de film.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol falsa crystall_robert_bass1 crystall_robert_bass1 [b]sunt acuzat de o fata cu care am stat 1 an si jumatate aproximativ !!!!am intretinut raporturi!!!!si kiar ne iubeam...eu sigur ,poate ca si ea!!!!!aveam ... (vezi toată discuția)
Violul - generalitati Cezar9 Cezar9 As dori sa deschis si eu un topic pe acest FORUM. Mai ales ca exista tendinta si in Romania de-a fi acuzat pe nedrept de un viol doar cu scopul de-a fi ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)