avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ma puteti ajuta sa infiintez un srl-d si sa obtin cei ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ma puteti ajuta sa infiintez un srl-d si sa obtin cei 10000 euro de la stat ?

Doresc sa colaborez cu un consultant din Bucuresti pentru a infiinta un srl-d si a obtine cei 10000euro de la stat pt a deschide o covrigarie
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:25, 13 Februarie 2013
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţilor cu răspundere limitată – debutant (S.R.L: - D) le gasiti aici
[ link extern ]
Sa luati in calcul ca este posibil sa scada procentul , adica de la 50% finantare la 30% finantare, si 70% contributie proprie, deci cei 10.000 euro sa fie doar max. 30%.
Informatii detaliate gasiti pe www. aippimm.ro , dar deocamdata, din cate stiu eu, programul este blocat deoarece s-au terminat fondurile alocate pana in 2012, urmeaza sa vedem ce fonduri vor fi alocate programului din 2013...
Deoarece aceste programe sunt finantate de Guvernul Romaniei prin legea bugetului de stat si deoarece aceasta inca nu este in exercitiu nu se pot cunoaste bugetele alocate.
Au aparut spre consultare proiectele a 3 programe. Am indicat in primul articol al acestei sectiuni si link-ul.
Inafara de Legea bugetului pe 2013 mai trebuie sa fie indeplinite cateva formalitati de reorganizare a Ministerului Economiei.
In principiu schimbarile nu sunt majore si se pot studia documentele aplicabile din anul 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d mirelastc mirelastc Se poate infiinta o firma SRL-D (intreprinzator debutant) de catre o persoana care, chiar daca a implinit 18 ani (adica, inteleg eu, are capacitate deplina de ... (vezi toată discuția)
Fonduri de la stat, discriminare!de ce numai celor sub 35 de ani? CYBORG CYBORG Buna ziua! \\"Începând cu anul 2011, Guvernul acordă, prin intermediul Agenţiei pentru Implemen­tarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri (o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)