avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Amenda
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Amenda

Buna ziua, am primit o amenda de la politia locala iasi vis-a-vis de o lucrare ce as fi facut-o pe o starda in iasi. Acesta lucrare se referea la un racord de apa prin saparea unui sant longitudinal pe domeniul public.
Amenda este venita pe persoana juridica respectiv o intreprindere individuala cu specific IT. Am depus contestatie la acest proces verbal de amendare. Ce se poate intampla mai departe si in ce conditii voi fi obligat sa platesc amenda si ce ponoase se poat trage in asemenea conditii.
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: munteanucatalin , utilizator 12:38, 11 Februarie 2013
Nu ati precizat concret asupra legalitatii executiei,daca exista acordul pentru executia lucrarii din partea furnizorului de utilitati
Instanta de judecata va analiza aspectele constatate si consemnate in procesul verbal ,va corobora cu intampinarea formulata de dvs si in final va dispune solutie legala
Daca nu exista acord din partea furnizorului de servicii,acesta poate solicita instantei de judecata inclusiv dezafectarea lucrarii neautorizat executate de dvs
Aveti dreptate, nu am specificat, nu am nico treaba cu acel racord, nu sunt capabil inciun fel sa fac asemenea lucrari, este o amenda pentru un lucru ce eu nu l-am prstat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare antene tomasso tomasso Cu ocazia reabilitarii au loc lucrari de termoizolatie si hidroizolatie ale terasei blocului unde sant montate 5 antene parabolice masive(fara autorizatie) ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie racord de apa fara autorizatie aureliauntea aureliauntea Am o cladire in litigiu , si vecinul cu care sunt in proces de iesire din indiviziune a reusit sa -mi taie apa, eu fiind in litigiu nu puteam sa primesc ... (vezi toată discuția)
La cine se poate adresa o unitate bugetara(gradinita) pentru constatarea unor defecte ascunse in urma unei lucrari efectuate de o firma particulara? MihaiDamas MihaiDamas Buna ziua! O gradinita a comandat unei firme particulare efectuarea lucrarii de acoperire a cladirii cu tabla tip Lindab, in baza unui contract. Lucrarea a ... (vezi toată discuția)