avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Privare drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Privare drept de proprietate

Detin un teren care este strabatut de magistrala de gaz (proprietate TRANSGAZ).
As vrea sa stiu daca pot primi despagubire pe parcela de teren pe care nu pot construi sau cel putin o renta lunara.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 12:31, 11 Februarie 2013
Pe motiv de afectare a folosintei se pot solicita despagubiri, fiind posibila primirea unor despagubiri corespunzatoare valorii de inlocuire a terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)
Traversare conducta transgaz danu2566 danu2566 Bună, sunt proprietarul unui teren extravilan în zona Timișoara, de curând am fost notificat de către Transgaz că peste terenul meu urmează să treacă ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan strabatut de o conducta de gaze Dehasdeu Dehasdeu Buna seara, Am dobandit acum cativa ani dreptul de proprietate asupra unui teren intravilan despre care am aflat acum cateva saptamani ca este strabatut de ... (vezi toată discuția)