avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE IMOBIL IPOTECAT DE BANCA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE IMOBIL IPOTECAT DE BANCA

AM IMPRUMUTAT BANI UNEI PERSOANE , AM OBTINUT HOT JUDECATOREASCA IREVOCABILA , DAR NU ARE IN PROPRIETATE DECAT UN IMOBIL DEJA IPOTECAT LA BANCA . INTR: IL POT EXECUTA PE ACEL IMOBIL? IMI TOT SPUNE CA O SA-MI DEA TERENUL DE LA TARA .ESTE POSIBIL DACA EU NU VREAU?
Cel mai recent răspuns: Virginia Alexandrescu , 08:18, 16 Februarie 2009
Il puteti executa, executorul judecatoresc poate forta scoaterea la vanzare, data de la care banca va fi obligata sa declare creditul ca fiind scadent si astfel sa procedeze la vanzarea bunului respectiv.
CINE RECUPEREAZA BANII PRIMA BANCA SAU EU?
ciocolata amaruie a scris:

Potrivit art. 563 Cod procedura civila, banca.
Gabriela Pintea a scris:

ciocolata amaruie a scris:

Potrivit art. 563 Cod procedura civila, banca.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire in privinta unei executari rads rads Buna Ziua, va rog frumos sa ma lamuriti in privinta unei spete de executare ce va urma sa fie pusa in aplicare. Speta ar fi urmatoarea: in urma unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicu_vlad nicu_vlad Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie: In 2007 am incheiat un Contract de executie/vanzare a unui apartament intr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca Paula17 Paula17 Buna ziua! Socrii mei au facut un credit la banca. Creditul s-a aprobat si acum trebuie sa mearga la notar sa \"incheie ipoteca\". Ce inseamna acest lucru? De ... (vezi toată discuția)