avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din somaj la serviciu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din somaj la serviciu

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca fostul angajator m-a reprimit la servici din somaj pentru o perioada de 3 luni primesc vreun beneficiu de la cei de la somaj sau angajatorul primeste?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:36, 11 Februarie 2013
1. Daca v-ati angajat cu contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata (de 3 luni) s-a suspendat plata indemnizatiei de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea acestui CIM.

2. Nu primiti nimic in plus nici dvs. nici angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire legata de somaj mariana chiru mariana chiru Buna seara! As avea si eu o nelamurire in legatura cu legea somajului. Am fost somera timp de 4 luni. Mi-am gasit loc de munca singura, dosarul de somaj fiind ... (vezi toată discuția)
Somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Sunt in somaj si vreau sa ma angajez iar angajatorul imi face carte de munca la patru ore pe perioada determinata de 3 luni. Daca la terminarea ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Sunt in somaj si doresc sa ma angajez. Angajatorul m-a trimis la fortele de munca cu urmatoarele acte - Instiintare privind incadrarea in munca si ... (vezi toată discuția)