avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Destinatie celor 2% din impozit anual
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Destinatie celor 2% din impozit anual

Buna ziua,

In fiecare an completez formularele si donez cei 2% pt Spitalul de copii Marie Courie.

Puteti sa-mi spuneti cum aflu daca cei 2% au ajuns unde trebuie, in contul fundatiei?

Nu am urmarit niciodata si vreau sa stiu daca formularul a fost completat corect si si-a atins tinta.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 13:35, 17 Martie 2013
Dumneavoastra puteti sa depuneti cerere pe legea 544 de acces la informatiile de interes public prin care solicitati aceste informatii, la administratia financiara de domiciliu.
Pe legea 544 / 2001 se depun doar cereri de informatii care prin natura lor sunt pot fi considerate de interes pentru cetateni in general, nu cereri care ar fi admisibile doar pentru anumite persoane care au un intreres specific. Prin urmare, daca nu au Finantele o procedura proprie bazata pe legislatia fiscala, e aplicabila legislatia ref. petitii, nu legislatia de liber acces la informatiile de interes public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea care le permite cetatenilor sa fie stersi din anumite baze de date ale autoritatilor? tzuky2 tzuky2 Am inteles ca s-ar fi promulgat ceva lege care le permite cetatenilor sa fie stersi din anumite baze date ale autoritatilor cu care au avut de-a face: gen daca ... (vezi toată discuția)
De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie ... Bruma C Bruma C De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie prin email? (vezi toată discuția)
Raspuns la reclamatie dumitruufo dumitruufo Cum pot sa actionez daca o institutie (ARR) nu-mi raspunde la o reclamatie in termenul legal? (vezi toată discuția)