avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fals si uz de fals?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fals si uz de fals?

Buna ziua

Am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru suma de 690 ron reprezentand penalitati la plata intretinerii . Am primit de la judecatorie mai multe fise si acte pe care asociatia le-a depus la dosar.Am observat un contract de incheiere a medierii nr 113 din data de 16.09.2011 care este semnat , citez : " Presedintele al Asociatiei de Proprietari 525 Dnl Cr St " el neavand aceasta calitatae la acea data fiind vicepresedinte .Am mers la asociatie si am solicitat hotararea Comitetului Executiv de a se face acel contract de mediere intre Asociatie si biroul de mediere.Am primit o hoatrare a comitetului executiv din data 7.10.2011 semnata de presedintele Dr Cri ,cel care era presedinte in acea perioada si in care se spun urmatoarele : " C.EX a hotarat incheierea in luna octombrie 2011 a unui contract de prestari servicii cu d-na P G mediator autorizat pentru invitarea la mediere a proprietarilor restantieri in vederea recuperarii de catre Asociatia de proprietari a debitelor si penalitatilor restante.Contravaloarea serviciului stabilita prin contractul nr 114/ 07.10.2011.........etc" Am mai primit si contractul de pregatire mediere nr 114/07/10/2011 care se vede ca a fost incheiat in aceiasi zi si care este semnat ATENTIE se catre VICEPRESEDINTE CrSt calitate pe care o si avea la aceea data .Cum este posibil ca la dosarul de la Judecatorie sa apara acel contract nr 113 din data de 16.09.2011 semnat de Presedinte Cr St .Ude se incadreaza aceste fapte si daca pot sa fac plangere penala, pentru care infractiune se incadreaza daca este cazul?
Vreau sa va spun ca am facut plangere la Politie si acestia a zis sa ma adresez primariei!!!!

Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:46, 12 Februarie 2013
Ce fel de acte ati primit de la judecatorie impreuna cu situatia medierii ?. Cumva este hotararea judecatoreasca sau actiunea asociatiei impotriva dvs.(chemarea in judecata ) ?.
Actiunea asociatiei impotriva impotriva mamei mele care este proprietarul apartamentului , procesul verbal de incheiere a medierii in care este mentionat numele meu nu al mamei mele care este proprietarul apartamentului ,deci nu au chemat proprietarul la mediere. PV al CE prin care s-a stabilit procentul de penalizare al Asociatiei incheiat in data de 19.01.2010 si unde scrie ca calculul penalitatilor se va vace pe ultimii 3 ani respectiv din 30.12.2006 ceea ce din punctul meu de vedere este ilegal intrucat au dat o hotarare in 2010 care sa aiba efecte pe listele de plata din 2006 pana in in 2010.
Adicatelea sa inteleg ca alaturi de actiunea de chemare in judecata a asociatiei erau atasate mai multe acte printre care si un proces verbal de incheiere a medierii. Deoarece PV nu este pe numele proprietarului apartamentului nu se poate lua in considerare. Atunci cand depuneti lista cu inscrisurile ( opisul documentelor ) care sunt probe in apararea dvs. aprobate de instanta , adaugati si acel PV si explicati tarasenia dedesupt.
Despre ce fel de restante intrebati ?. Cele care sunt stabilite de asociatia de proprietari prin sistemul propriu ( max. 0,2 % care raman asociatiei ), sau penalitatile stabilite in baza facturilor de penalizare de la furnizori si repartizate pe liste ?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele de asociatie ludwuk20 ludwuk20 1.Comitetul executiv al asociatiei de proprietari a hotarat sa incheie un contract de mediere pentru locatarii restntieri care depasesc o anumita suma . ... (vezi toată discuția)
Demisie pandatao pandatao Buna ziua! Ce se intampla in situatia in care presedintele unei asociatii isi da demisia, Il numeste pe singurul membru ramas in Comitetul Executiv ca sa ... (vezi toată discuția)
Numai presedintele de asociatie actioneaza restantierii in instanta ? mirei_80 mirei_80 Buna seara . Ma puteti \"lamuri\" si pe mine in legatura cu o problema,va rog ... ?! Pe scurt : sunt presedinta unei asociatii de proprietari fara a fi ... (vezi toată discuția)