avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata unui abonament de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata unui abonament de telefonie mobila

Buna seara
In urma cu ceva vreme am facut un abonament la o firma de telefonie dupa 2luni de zile mi sa inchis nr respectiv pe motiv ca am depasit o anumita suma .La incheierea contractului nu mi sa spus ca am o anumita suma pe care nu trebuie sa o depasesc .Am vb cu un consultant de la ei si mi sa spus ca trebuie sa achit factura(pe care nu o primisem ) si ca doar dupa aceea voi putea sa folosesc iar abonamentul.am asteptat factura dar cand am primit-o abonamentul fusese reziliat si nr inchis.acum am primt o instiintare ca le datorez suma de 1400 de lei desi factura era de 345 de lei.In respectiva instiintare ei au specificat ca diferenta de 1055 de lei reprezinta reziliere contract,desi eu nu am cerut acest lucru.Ce pot sa fac pt a nu plati acea reziliere de contract?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 10:51, 12 Februarie 2013
Teoretic ,aveti dreptul sa formulati contestatie la executare-daca apreciati ca detineti probe temeinice
ynocentta a scris:

Teoretic ,aveti dreptul sa formulati contestatie la executare-daca apreciati ca detineti probe temeinice

Teoretic trebuie sa dea banii.
La ce sa faca contestatie daca nici macar nu exista o executare silita??????
Chiar nu va puteti abtine uneori??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare orange Clau9311 Clau9311 Buna ziua, in 2015 mi-am făcut un abonament la Orange pe care începând din anul 2016 nu am mai putut să îl plătesc. Am mers la ei la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Restante facturi telefon alexandru1991 alexandru1991 Buna ziua.Am abonament la cosmote si nu am platit factura de 3 luni.Daca nu le mai platesc nimic pot sa ma dea in judecata ? Pot executa silit bunuri ? (vezi toată discuția)
Reziliere abonament AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Am facut cerere de reziliere a abonamentului de telefonie mobila Telekom, persoana juridica, pe data de 19.09.2019, iar abia pe data de 10.10.2019 ... (vezi toată discuția)