avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema AWB-URI
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema AWB-URI

Buna ziua,
Cum procedez in situatia in care am expediat un colet in anul 2011, iar destinatarul m-a instiintat in anul 2013 ca nu a primit acel colet si nu vrea sa trimita factura de minus pe produsele expediate?.Problema este ca nu mai detin acel awb. A trecut ceva timp,si nu stiu cum as putea sa-l recuperez.Am e-mailuri care dovedesc ca am pregatit coletul si ca astept sa se ridice, dar nu e suficient. Intrebarea mea este: Este legal sa se sesizeze dupa doi ani lipsa coletului? Am dreptul sa solicit catre firma de curierat o copie a acelui awb, avand in vedere periada de timp?
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dorinaionela , utilizator 20:52, 12 Februarie 2013
Da , se poate solicita de la firma de curierat o copie a awb . Din cunostinetele mele stiu ca aceste scrisori de transport se arhiveaza. Dar mai e o problema ,, mai exista firma de curierat ,, ?
Da, exista firma de curierat.
daca exista firma de curierat , mergi la ei si vorbeste cu persoana care se ocupa cu asa ceva si poti rezolva problena.
succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Colet ajuns la destinatie tarziu, deteriorat si incomplet! pusyka11 pusyka11 As dori sa stiu ce pot face in urmatoarea situatie: Pe data de 21 decembrie am depus printr-o firma de transport international 3 colete cu destinatia ... (vezi toată discuția)