Buna ziua
Ma aflu in urmatoarea situatie
Am avut CIM pe perioada determinata de 3 luni, ulterioar mi s-a prelungit de doua ori.La expirarea ultimei perioade nu am fost instiintat ca nu se mai doreste prelungirea contractului.
Aveam dreptul la preaviz din partea angajatorului? E drept ca , CIM pe perioada determinata inceteaza la expirarea perioadei.
Problema se pune si pentru posibilitatea de a beneficia de indemnizatie de somaj (deoarece anterior acestui contract am fost angajat la o alta societate), insa am inteles ca actele pentru somaj trebuie depuse in termen de 10 zile de la data concedierii / incetarii cim, iar acest termen a fost depasit deoarece nu am prevazut ce se va intampla, adica am for instiinta ca nu se mai prelungeste contractul dupa ce a expirat perioada.
Multumesc
Angajatorul nu are obligatia legala de a prelungi un c.i.m incheiat pe durata determinata.
Termenul de 10 zile de la data concedierii este pentru a beneficia de somaj de la aceasta data.
Daca il depasiti, veti beneficia de somaj de la data depunerii cererii dar cererea trebuie depusa nu mai tarziu de 12 luni de la data concedierii.
Actele la somaj le puteti depune in termen de maxim 12 luni de la data incetarii c.i.m. ... insa se va primi somaj de la data depunerii cererii daca s-a depasit termenul de 10 zile.