avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ctr de munca modificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ctr de munca modificat

Buna ziua.
imi puteti spune va rog daca se poate modifica contractul de munca pe perioada nedeterminata in unul pe perioada determinata de 1 luna dupa incetarea concediului de crestere copil? se paote intampla asa pentru a beneficia de somaj dupa terminarea acelei luni?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:44, 12 Februarie 2013
Teoretic se poate .. insa se pare ca REVISAL - ul nu va da aceasta posibilitate .. in acest sens, puteti proceda astfel : incetati c.i.m. si incheiati altul nou pe durata determinata.
daca ai un contract nou pe o perioada determinata de 1 luna poti cere stimulent de insertie?
multumesc pentru promptitudine!
incetez acest contract eu ca si angajat? cum pot face asta? angajatorul nu are voie sa-mi incheie contractul dupa revenirea din ccc, nu-i asa?
multumesc!
Incetarea c.i.m. poate fi facuta cu orice articol ... dupa care se va inchei altul nou ...poate ne spuneti ce doriti pana la urma , somaj sau stimulent de insertie ?
nu le vreau pe amandoua, asta e sigur. vroiam doar sa stiu daca in acea luna de perioada determinata in care merg la servici si am venituri pot cere stimulentul de 500 lei.
si inca nu-mi este clar daca este legal sa treci de la perioada nedeterminata la perioada determinata de doar 1 luna.

multumesc.

Alte discuții în legătură

Cic NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata dupa intoarcerea din cic Cristina0Fl Cristina0Fl Sunt in concediu pentru cresterea copilului si urmeaza sa ma intorc la munca in luna mai, cu 60 de zile inainte ca baietelul meu sa implineasca varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la lucru din concediu de crestere copil daianap daianap Buna ziua, momentan sunt in concediu de crestere copil, am optat pentru 1 an, tocmai pentru ca de la hr mi s-a spus ca daca aleg 1an ma voi putea intoarce ... (vezi toată discuția)