Buna ziua.
imi puteti spune va rog daca se poate modifica contractul de munca pe perioada nedeterminata in unul pe perioada determinata de 1 luna dupa incetarea concediului de crestere copil? se paote intampla asa pentru a beneficia de somaj dupa terminarea acelei luni?
multumesc!
Teoretic se poate .. insa se pare ca REVISAL - ul nu va da aceasta posibilitate .. in acest sens, puteti proceda astfel : incetati c.i.m. si incheiati altul nou pe durata determinata.
incetez acest contract eu ca si angajat? cum pot face asta? angajatorul nu are voie sa-mi incheie contractul dupa revenirea din ccc, nu-i asa?
multumesc!
Incetarea c.i.m. poate fi facuta cu orice articol ... dupa care se va inchei altul nou ...poate ne spuneti ce doriti pana la urma , somaj sau stimulent de insertie ?
nu le vreau pe amandoua, asta e sigur. vroiam doar sa stiu daca in acea luna de perioada determinata in care merg la servici si am venituri pot cere stimulentul de 500 lei.
si inca nu-mi este clar daca este legal sa treci de la perioada nedeterminata la perioada determinata de doar 1 luna.
Cic
NKL2111
Buna ziua,
Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi ... (vezi toată discuția)