avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ctr de munca modificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ctr de munca modificat

Buna ziua.
imi puteti spune va rog daca se poate modifica contractul de munca pe perioada nedeterminata in unul pe perioada determinata de 1 luna dupa incetarea concediului de crestere copil? se paote intampla asa pentru a beneficia de somaj dupa terminarea acelei luni?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:44, 12 Februarie 2013
Daca reveniti din CCC si obtineti venituri supuse impozitului pe venit , atunci veti primi stimulentul de insertie in cuantum de 500 lei ...

Legal este posibila modificarea c.i.m. in sensul prevazut de dvs , insa practic nu este posibil intrucat REVISAL-ul nu permite o astfel de operatiune.

Totusi de ce nu va concediaza prin desfiintarea postului ?
pt ca postul nu poate fi desfiintat.
De ce nu poate fi desfiintat ? .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata dupa intoarcerea din cic Cristina0Fl Cristina0Fl Sunt in concediu pentru cresterea copilului si urmeaza sa ma intorc la munca in luna mai, cu 60 de zile inainte ca baietelul meu sa implineasca varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la lucru din concediu de crestere copil daianap daianap Buna ziua, momentan sunt in concediu de crestere copil, am optat pentru 1 an, tocmai pentru ca de la hr mi s-a spus ca daca aleg 1an ma voi putea intoarce ... (vezi toată discuția)