avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... tva la incasare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

tva la incasare

buna seara,pentru o intreprindere indiv.la raportul z se pune bifa in casuta tva la incasare sau nu se pune bifa,lucrez in programul [EDITAT - incalca pct. 2.8 din Regulament] si am configurat societatea cu tva la incasare,cum este corect pentru incasarile zilnice?va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: cami2008 , utilizator 17:13, 13 Februarie 2013
daca acea II este platitoare de tva, trebuie bifata casuta de tva. mai inainte de a face operatiuni, e bine sa mergeti la fisiere, furnizori si clienti si sa dati verificare toti furnizorii, respectiv clientii. asa ii va recunoaste automat prg [EDITAT- incalca pct. 2.8 din Regulament] si va face bifa. mai trebuie sa verificati prin sondaj, sa fiti sigura.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
multumesc mult,nu am vazut raspunsul din 12.02.2013 si am mai intrebat inca o data astazi13.02.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare Contab10 Contab10 Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva clarificari referitoare la TVA la incasare si anume: - eu lucrez in [EDITAT- incalca ... (vezi toată discuția)
Registru de casa completare ENE.GEORGIANA84 ENE.GEORGIANA84 CUM SE COMPLETEAZA UN REGISTRU DE CASA? POT BAGA CHELTUIELI PE FIRMA AVAND IN VEDERE CA AM INTREPRINDERE FAMILIALA NEPLATITOR DE TVA? (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi de reincarcare electronica florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere indiciduala - vanzare produse alim. in magazine, si de curand am instalat un terminal pentru plati facturi si incarcari ... (vezi toată discuția)