avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Un batran scrie un testament olograf in prezenta unui avocat numindu-l pe acesta executor testamentar.O perioda de 6luni cei in favoarea caruia a fost facut testamentul il intretin pe batran.In perioda aceasta batranul este operat este la pat aproape tot timpul.Fiind mulltumit de ingrijirea acordata le face celor care il ingrijesc diverse cadouri si le depune la banca o suma de bani.La un moment dat apar tensiuni intre ei si batranul renunta la servicii amenintand cu instanta daca nu primeste inapoi bunurile si bani.Sunt oblgata sa restitui ce am primit.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:46, 20 Februarie 2013
Suma a fost data in considerentul ajutorului ce va fi primit in viitor. Daca s-a razgandit trebuie sa i-l restituiti,. altfel veti raspunde penal pentru inselaciune.
Inselaciune!!!!!!!!!!!??????????? Mai Documentati-va!
Eu am inselat?
Munca mea cine o plateste?
Va puteti apara in proces formuland inclusiv reconventionala pt. pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema testament notarial rossigeo rossigeo Am fost refuzat de mai multi notari in legatura cu un testament notarial, fiecare invocand diferite probleme legate de persoana care doreste sa faca ... (vezi toată discuția)
Dota tobescu tobescu Buna ziua, as avea 3 intrebari : 1). la casatoria mamei mele, bunica i-a dat tatalui meu o dota. Unde as putea sa gasesc acest act de darea dotei? 2). Mama ... (vezi toată discuția)
Testament olograf autentificat dariad dariad Nu stiu daca inteleg bine acest termen. Cineva a facut un testament olograf inainte de revolutie. Conform unor documente, rezulta ca aceeasi persoana are un ... (vezi toată discuția)