daca cineva ma acuza pe nedrept de o fapta care s-a petrecut in casa la mine si aduce 2 martori falsi care spun ca la momentul respectiv au fost in casa la mine .cum pot fi interogati martorii ca sa se vada daca spun adevarul sau mint?
Apreciez raspunsurile date de catre dvs,insa daca persoana care aduce acei doi martori ii invita pe acesti martori falsi in camera unde s-au petrecut lucrurile si se vor intelege ce si cum sa povesteasca ca s-a intamplat,apoi la interogare acesti martori stiu cum arata lucrurile,obiectele din casa / camera si daca s-au si inteles cum sa povesteasca,eu nu stiu daca ar mai functiona aceasta interogare de a se afla adevarul.
Totusi sunt de acord si apreciez raspunsurile dvs.
cel mai rau este daca te acuza de sechestrare, cat timp au fost la tine in apartament. vezi si cazul lui Gigi Becali, in Romania sa bati si sa umplii de sange pe altcineva - 1 luna cu suspendare sau amenda.
Insa sechestrare (adica sa fie cineva la tine in apartament chiar daca nu ii faci absolut nimic) pentru asta poti lua usor 15 ani de inchisoare...