avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare concediu de oihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare concediu de oihna

As dori sa stiu daca unui salariat aflat in perioada de preaviz i se poate acorda concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 13 Februarie 2013
Da, se poate.
Pe perioada de preaviz c.i.m. isi produce toate efectele ... asadar, se poate lua CO pe perioada de preaviz , chiar daca in aceasta perioada nu este programat CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical 1. in cazul in care am o indicatie terapeutica ... SANTIER SANTIER Concediu medical 1. In cazul in care am o indicatie terapeutica de terapie hiperbara, si apelez la o clinica privata (fara contract cu CNAS), pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna lavinia radut lavinia radut Imi poti lua concediu de odihna in preaviz? In conditiile in care lucrez doar de 4 luni. Trebuie sa am o anumita perioada de cand lucrez? Si daca se poate, ... (vezi toată discuția)
In periada preavizului pot sa-mi iau concediul de odihna neefectuat? roanamaz roanamaz Din februarie 2010 m-am anjgajat la o firma noua in urma concediului de creastere a copilului. Pana acum am beneficiat de 5 zile de concediu de odihna. Pana la ... (vezi toată discuția)