avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum pot evita plata unei facuri?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum pot evita plata unei facuri?

Buna ziua!
Prin intermediul unui apel telefonic mi s-a oferit o revista de contabilitate pe care puteam sa o studiez timp de 2 saptamani, dupa care, daca nu o returnam, trebuia sa-i achit contravaloarea de 235 lei. Din pacate am trimis revista inapoi cu cateva zile intarziere(vreo 5...), iar ulterior m-am trezit ca-mi factureaza revista si actualizarile ei DE CARE NU AM NEVOIE!
Nu vreau sa platesc factura, ce pot face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: ancag80 , utilizator 12:46, 14 Februarie 2013
Le inapoiati factura impreuna cu un refuz de plata in care explicati ca nu doriti produsul respectiv. Dvs. nu v-ati obligat fata de compania respectiva cu nimic. Am patit si eu asa, dar le-am trimis o adresa prin care le-am comunicat ca nu sunt interesat de lucrarea respectiva si ca urmare nu o sa o achizitionez, si orarul cand poate sa vina sa o ridice de la sediul societatii. In final au trimis un curier care a ridicat-o.
Multumesc mult de sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Politica de retur a unei companii online de incaltaminte AlexandraSampetru AlexandraSampetru Am comandat online un produs (de incaltaminte - cizme), pe care ulterior, in termen de 3 zile, doresc sa il returnez, din motive plauzibile (sunt prea inguste ... (vezi toată discuția)
Retur produse magazin online Crisank Crisank Buna ziua,am achiziționat online de pe marketonline.ro un blender acesta nu funcționa corespunzător si am decis sa l returnez in termenul de 14 zile.in ... (vezi toată discuția)