avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitante neinregistrate la timp
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitante neinregistrate la timp

Buna ziua,

Am gasit ratacite 2 chitante de la Reg Comertului in valoare de 48 + 16 lei (pt rezervare denuire firma) pe care am omis sa le inregistrez in Saga in luna noiembrie ca si Cheltuieli de constituire.
Am vrut sa "redeschid" luna ca sa le inregistrez, insa mi-am dat seama ca ar trebui sa fac modificari si in Registrul de Evidenta Fiscala completat de mana.

Credeti ca este vreo problema daca nu le inregistrez .... sau cum ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc foarte mult.

Emilia
Cel mai recent răspuns: Doina B , utilizator 17:56, 13 Februarie 2013
Nu le mai inregistrati, nu are rost sa va complicati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat escroc angelrain angelrain buna ziua.acum 2 luni am vrut sa imi deschid o firma pentru ca aflasem de debutanti si imi doream sa fiu pe cont propriu.un prieten mi-a recomandat un asa zis ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru asociatie vromeo1 vromeo1 Buna ziua, Am putea folosi o casa de marcat in locul chitantierului pentru incasarea intretinerii? (vezi toată discuția)
Umpic de ajutor va rog Suburbia Suburbia Ce se poate intampla in cazul nemajorarii capitalului social la un SRL cu datorii catre bugetul de stat (vezi toată discuția)