avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Transcriere proprietate teren la o dezbatere ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Transcriere proprietate teren la o dezbatere succesiune incheiata

este un teren intravilan in oras
are titlu de proprietate, dar nu este intabulat
care sunt pasii de urmat pentru trecerea proprietatii pe numele mostenitorului?
Primarie- cadastru- registrul de carte funciara/ registrul agricol ?
Multumiri pentru raspuns.

Este vorba de un teren fara constructie, dar e suprafata construibila.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 17:43, 13 Februarie 2013
Spuneti ca ati dezbatut succesiunea. Inseamna ca aveti certificat de mostenitor, asta insemnand ca sunteti proprietar acum.
Urmeaza sa faceti documentatia cadastrala prin contactarea unui autorizat cadastru care pe baza acestui certificat de mostenitor si a titlului de proprietate va intabula proprietatea pe numele mostenitorului/mostenitorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate gpana gpana Am mostenit un teren cu constructii in intravilan satesc. Dorind sa obtin cartea funciara expertul a constatat ca suprafata terenului este mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)