Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat, am divortat de 6 luni cu acordul ambeler parti. Impreuna cu sotul meu avem un credit ipotecar pe apartamentul cu 3 camere din bucuresti, cu banii luati de la banca am construit o casa in alta localitate .Pentru ca eu in urma neintelegerilor cu el am plecat de acasa, fostul sot vrea sa ii cedez absolut totul lui, apartamentul cu 3 cam , casa din provincie si masina si sa preia el creditul sa il plateasca in continuare.Daca el preia acest credit eu nu am dreptul la nimic ??? este vorba de o casnicie de 24 de ani, ma ameninta cu tribunalul si ca o sa ii platesc si toate taxele si cheltuielile de judecata, mentionez ca nu pot face fata acestor cheltuieli deoarece stau cu gazda si abia ma ajung cu banii.Ajutati-ma va rog frumos cu un sfat cum sa procedez , daca ajung la tribunal ce trebuie sa fac? cum sa fac?
Ce vi s-ar cuveni exprimat in bani, contravaloarea cotei dvs din bun.
Eu am dat doar un ex de calcul, dvs stiti cat credeti ca vi s-ar cuveni, ca bunuri mai aveti, ce va doriti si dvs din ele etc
Partaj
LuizaCiolcan
buna ziua,
Sunt casatarita de peste 10 ani,avem ca posesiuni un apartament si o casa dobandite in timpul casatoriei.
Sotul meu este cel care a platit ... (vezi toată discuția)