avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acte ce dovedesc plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acte ce dovedesc plata

Am la judecatorie un proces cu un debitor, in urma intelegerii pe amiabil am facut o cerere de renuntare la judecata care inca nu s-a afisat.
Fostul meu debitor vrea sa semneze cu o alta soc. un contract dar pt ca apare inca cu acel litigiu vrea o dovada de la noi in acest sens, ca probleme noastre de plata au fost rezolvate.

Ce act trb sa pregatesc ca dovada ca fostul debitor nu-mi mai datoreaza nimic, ca se incheie alte relatii comerciale.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 10:35, 14 Februarie 2013
Buna ziua,

O copie dupa intelegerea amiabila privind stingerea conflictului sau o adresa catre societatea respectiva care sa ateste ca nu mai are datorii catre societatea dumneavoastra.
Puteti, in cazul in care doriti, sa atasati la adresa si o fisa partener, semnata de dumneavoastra si de catre departamentul de contabilitate!

Cu stima,
Ionita Florin
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere concediu ingrijire copil MariaVulpe MariaVulpe Buna ziua, Momentan sunt in concediu ingrijire copil. Am ales varianta de a ma reintoarce inainte de a implini copilul 1 an (11 noiembrie 2012), mai exact ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala fost salariat brendissima brendissima Daca firma a intrat in insolventa (exista hot de deschidere, nu s-a facut inca nicio opozitie, si se va face reorg judic, dar s-au fixat deja termenele), cum ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna tert poprit stmaria stmaria Buna seara! V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. ... (vezi toată discuția)