Buna ziua , ma numesc Anca si as vrea un raspuns la problema soacrei mele . In baza legii 10/2001 trebuie ca primaria sa ii retrocedeze un teren in suprafata de 1970 mp, dosarul e depus de 8 ani la primarie si de cate ori merge acolo i se spune ba ca dosarul nu se gaseste, ba ca e trimis la Bucuresti dar cand intreaba de un numar al dosarului nu se stie nimic toata lumea tace. I s-a luat numarul de tel si i s-a spus ca atunci cand se gaseste dosarul o suna. Acum soacra mea ce ar trebui sa faca?. Va rog sa imi raspundeti. Cu respect, Anca
Banuiesc ca soacra dvs. a formulat notificarea in baza L.10 prin intermediul unui executor judecatoresc si ca a retinut un exemplar din aceasta notificare. Nu i s-a dat u numar de inregistrare cind a depus-o? Sau care a fost modalitatea de comunicare ( prin posta, prin comunicare a executorului?) Se poate formula o actiune in instanta pentru obligarea primarului la solutionarea notificarii, pentru ca nu exista scuza ca s-a pierdut dosarul ( dar dvs. trebuie sa afecti dovada ca ati depus in termen notificarea, eventual solicitati la executorul judecatoresc o copie dupa aceasta)
Legea 10
Legea 10
Am urmatoarea situatie:
Am depus in termen notificare pentru un imobil. Ulterior un potential mostenitor care nu a depus notificare prin executor, a actionat ... (vezi toată discuția)