avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10/2001

Buna ziua , ma numesc Anca si as vrea un raspuns la problema soacrei mele . In baza legii 10/2001 trebuie ca primaria sa ii retrocedeze un teren in suprafata de 1970 mp, dosarul e depus de 8 ani la primarie si de cate ori merge acolo i se spune ba ca dosarul nu se gaseste, ba ca e trimis la Bucuresti dar cand intreaba de un numar al dosarului nu se stie nimic toata lumea tace. I s-a luat numarul de tel si i s-a spus ca atunci cand se gaseste dosarul o suna. Acum soacra mea ce ar trebui sa faca?. Va rog sa imi raspundeti. Cu respect, Anca
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 13:51, 16 Februarie 2009
Banuiesc ca soacra dvs. a formulat notificarea in baza L.10 prin intermediul unui executor judecatoresc si ca a retinut un exemplar din aceasta notificare. Nu i s-a dat u numar de inregistrare cind a depus-o? Sau care a fost modalitatea de comunicare ( prin posta, prin comunicare a executorului?) Se poate formula o actiune in instanta pentru obligarea primarului la solutionarea notificarii, pentru ca nu exista scuza ca s-a pierdut dosarul ( dar dvs. trebuie sa afecti dovada ca ati depus in termen notificarea, eventual solicitati la executorul judecatoresc o copie dupa aceasta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 Legea 10 Legea 10 Am urmatoarea situatie: Am depus in termen notificare pentru un imobil. Ulterior un potential mostenitor care nu a depus notificare prin executor, a actionat ... (vezi toată discuția)
Legea nr 10/2001 si legea nr. 247/2005 Tessa-Holl Tessa-Holl Poate cineva sâ-mi spunâ cum functioneazâ acest sistem de legi ? am depus în termeneul stabilit de lege notificâri pentru retrocedarea a douâ imobile, am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul kovacsarcadiu kovacsarcadiu Am o hotarire judecatoreasca definitiva de 2 ani si 6 luni (am cistigat un proces impotriva unui chirias al meu care nu a platit nici chiria aferenta nici ... (vezi toată discuția)