avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general esalonare datorii la stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

esalonare datorii la stat

Am depus la Anaf o cerere de esalonare a datoriilor(care insumeaza 11000ron) pe 5 ani, am primit acordul de principiu, insa Anaf imi cere constituirea une garantii in conditiile in care oug 29/2011 art 9 alin 13 spune clar ca nu este necesara constituirea unei garantii pt cei cu datorii sub 20000 ron.Intrebarea mea este: ce as putea sa fac?cui as putea sa ma adresez pentru a se respecta legea?.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cipriansz , utilizator 19:10, 27 Februarie 2013
Am fost anuntat de cei de la anaf ca am dreptate:).Sper sa fie pe bune de data asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu anaf cipriansz cipriansz Pot da Anaf in judecata pentru situatia prezantata in link ... (vezi toată discuția)
Datorii la finante papyzeta papyzeta am o datorie considerabila la finante, am obtinut aprobarea dosarului de esalonare, am platit primele doua rate, iar acum vor sa puna sechetru pe cele 3 masini ... (vezi toată discuția)
Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)