avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCII /DETASAREA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCII /DETASAREA

Un angajat la o firma de paza , ca agent securitate este detasat conform legislatiei in vigoare la , o alta firma de paza, tot pe acelasi post(agent securitate), are dreptul de a purta conform ROF-ului societatii la care a fost detasat insemnele,echipamentul si legitimatiile de la societatea la care salariatul a fost detasat, fara ca autoritatile abilitate(politia care se ocupa de segmentul paza) sa aiba temei legal , sa amendeze angajatorul la care salariatul are CIM legal pentru ca nu poarta insemnele societatii angajatoare, ci poarta insemnele/uniforma/legitimatii ale societatii la care a fost detasat conform legislatiei in vigoare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 15 Februarie 2013
Având în vedere că salariatul detaşat se subordonează pe durata detaşării angajatorului la care s-a efectuat detaşarea, el va indeplini atributiile prevazute in fisa postului pe care este detasat .. astfel, in speta, el va purta insemnele,echipamentul si legitimatia de la societatea la care salariatul a fost detasat ... cred ca pe legitimație ar trebui sa scris ca este detasat de la S.C: ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea securitatii in cluburi si discoteci alexbogdan66 alexbogdan66 Imi puteti spune va rog ce lege reglementeaza paza si securitatea in cluburi si discoteci? Sunt directorul unui bar si m-ar interesa daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Echipament individual de protectie ivanvintilica ivanvintilica Uniforma si incaltamintea unui agent de securitate, sunt considerate la un loc, echipament individual de protectie conform legii 319/2016 ? Daca este asa, ... (vezi toată discuția)
Punere la dispozitie personal propriu ianliana ianliana ce cod CAEN este necesar pentru ca o firma sa poata inchiria proprii salariati unei alei firme e nevoie de obtinerea unor avize? (vezi toată discuția)