avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA rambursarea tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

rambursarea tva

in ce situati se ramburseaza tva la o societate care distribuie automate de cafea
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:40, 9 Martie 2013
Rambrursare de TVA se face numai daca dvs optati in decontul de TVA pentru acest lucru,iar suma minima de rambursare sa fie egala sau mai mare de 5000 lei,pentru sume mai mici de 5000 lei nu se solicita rambursare de TVA.
am inteles suma dar la ce anume
Daca in decontul de T.V.A. aveti o suma de recuperat mai mare sau egala cu 5.000 lei, atunci puteti face cerere de rambursare a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare t.v.a. IARCA IZABELA IARCA IZABELA Daca o persoana are intreprindere individuala (I.I.) si are ca obiect de activitate transport marfa intern poate sa recupereze T.V.A. si daca da, cat si cum. (vezi toată discuția)
Suma minima pentru rambursarea tva alina240 alina240 Buna ziua, Am citit undeva ca suma minima pentru rambursare de TVA trebuie sa fie de 5000 roni. Contabilul firmei spune ca trebuie sa fie de minim 20 000 ... (vezi toată discuția)
Compensare tva iudith2000 iudith2000 Buna ziua.As avea va rog urmatoarea intrebare:daca am TVA de recuperat si impozit pe profit datorat,pot face cerere de compensare a celor 2 obligatii fiscale ... (vezi toată discuția)