avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme factura Cosmote
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme factura Cosmote

Buna ziua

Anul trecut in luna septembrie am incheiat un abonament cu Cosmote.
In luna noiembrie a fost emisa o factura calculata gresit de catre Cosmote (am consumat doar 77 de minute din cele 110 gratuite restul fiind taxate).Dupa o discutie telefonica cu ei au fost de acord ca factura este intocmita gresit si ca la urmatoare factura se va face echilibrarea facturilor, dar sa platesc cat consider ca am vorbit din factura respectiva.
Pana in ziua de azi nu a fost facut nici o echilibrare a facturilor iar zilele trecute am primit o somatie de plata in care scria ca voi fi introdus in Biroul de credite.
Am vorbit din nou cu ei si au zis ca a fost facuta recalcularea si ca factura a fost calculata corect si ca trebuie sa platesc si suma restanta.
Eu am factura emisa de ei in 3 exemplare(le-am cerut de 3 ori sa-mi trimita factura) si am caluclat secunda cu secunda si tot nu ies cele 110 minute de convorbiri cum zic ei si continua sa sustina ca factura e calculata corect desi am fost la ei si am calculat de fata cu ei si am avut dreptate.
Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:22, 16 Februarie 2009
Sa ii actionati in judecata contestand suma.Pentru aceasta in opinia mea ar fi bine sa angajati un avocat
Cereti justificare sumei , si , in lipsa unor argumente solide , sesizati instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost facturat si pentru apeluri ratate iar acum sunt somat sa platesc paul daniel paul daniel ma scuzati ca deranjes dar am o problema si caut un sfat prin care sa inteleg si eu ce pot face.Am avut un contract cu cei de la cosmote si mam folosit de ... (vezi toată discuția)
Factura telefonica rds BlaBlaBla BlaBlaBla Buna seara ! Astazi am fost sunat de un angajat al RDS si informat ca s-a emis o factura (inainte de data scadenta) de 920 de lei pentru linia telefonica pe ... (vezi toată discuția)
Probleme operator telefonie mobila - cost suplimentar AndreeaDenys AndreeaDenys Buna ziua, Apelez la dvs. deoarece am incercat sa rezolv problema cu cei de la [editat de admin] dar raspunsul nu este unul favorabil si intentionez sa apelez ... (vezi toată discuția)