avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cetatenie

Daca bunicul meu a fost cetatean american si am o copie a certificatului de deces mi s-a spus ca pot obtine si eu cetatenie americana. Este adevarat? Ce ar trebui sa fac pentru asta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mediator Maria Raduc , Mediator 20:58, 15 Februarie 2013
Buna seara.
Cel mai indicat este sa va adresati ambasadei SUA cu o cerere.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru copii nascuti in sua petraruandreea petraruandreea Buna ziua, As marea rugaminte sa ma lamuriti in legatura cu cateva situatii deoarece nu sunt lamurita chiar daca am citit pe site: - ce trebuie facut ... (vezi toată discuția)
Certificate nastere sua transcriere in ro Miorita34 Miorita34 Buna ziua! Imi puteți spune unde e mai usor de transcris certificatele americane de nastere , in România sau la consulatul Ro in SUA? Noi, parintii, suntem ... (vezi toată discuția)
Unchi decedat in florida- nu stim cum sa ne descurcam in aceasta situatie lutyan77 lutyan77 buna ziua.as dori sa aflu ce demersuri sa facem in privinta socrului meu care a decedat anul trecut in 22 decembrie in FLORIDA,el fiind cetatean Roman si ... (vezi toată discuția)