avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract servicii tv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract servicii tv

un contract cu titlu gratuit pentru o persoana cu handicap la firma de furnizare servicii audio tv care a fost preluata de alta firmafara a fi semnat un nou contract cu noua firma, nici instiintat persoana respectiva a primit o notificare cu o suma de plata restanta de 250ron. trebuia noua firma sa incheie contract nou?
va multmesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
gica104, utilizator
Cel mai recent răspuns: gica104 , utilizator 21:37, 16 Februarie 2013
Da, clientii se preiau in aceleasi conditii, pt alte costuri, trebuia sa fiti instiintat si sa semnati un alt contract.
va multumesc. nu am fost instiintat pentru semnarea unui alt contract. cu rugaminte care este baza legala in acre ei trebuiau sa ma instiinteze. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrigaz notificare Andrei Paraschiv Andrei Paraschiv Buna ziua, Am o mica-mare problema cu cei de la distrigaz. In anul 2008,pe 3 octombrie mai exact,am incheiat un contract vanzare-cumparare a unui imobil ( ... (vezi toată discuția)
Valabilitate semnatura din confirmarea de primire - posta. ninetaradu ninetaradu Buna seara. O societate nou infiintata, a preluat serviciul de producere si distribuire energie termica pentru un orasul. A furnizat energie termica continuu ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa aflu daca mi s-a inchis doar contractul sau a fost dat la recuperatori ContSters282078 ContSters282078 Am avut un contract la Boom TV care expirase aprox de 2 luni in 2011, anul in care firma Boom TV a fost preluata de Romtelecom.La Romtelecom mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)