Am avut un contract la Boom TV care expirase aprox de 2 luni in 2011, anul in care firma Boom TV a fost preluata de Romtelecom.La Romtelecom mi s-a spus ca numele meu cu CNP-ul si datele contractului cu firma Boom TV, nu se afla in baza lor de date si ca ei nu stiu sa imi dea nici o informatie. In contract scrie ca echipamentul constand din antena+ receiver imi sunt date in custodie pe perioada minima a contractului de 2 ani. Eu mi-am schimbat adresa in alt judet si am mai vorbit doar la telefon cu cei de la Boom TV si le-am spus ca vreau sa inchid contractul. Eu am o factura din aprilie 2011 in care datoram 58 Lei. Nu stiu nimic de atunci. Cum pot afla daca contractul cu firma Boom TV a ajuns sau nu la recuperatori, daca am o datorie de platit, pentru a nu creste datoria mai mult in cazul in care este o datorie, pentru ca este posibil sa se fi emis in continuare facturi pe care nu le-am mai platit si nu am predat antena + receiverul. Va rog ajutati-ma sa aflu daca sunt transferata la recuperatori, la care firma de recuperatori sau cum stau lucrurile. Multumesc
Pentru linistea dumneavoastra platiti factura restanta si notificati-i cu privire la incetarea contractului de furnizare a serviciului de televiziune si intentia dumneavoastra de a le inmana aparatura detinuta in custodie motivandu-le ca v-ati mutat in alt judet. Trimiteti notificarea prin scrisoare cu confirmare de primire pentru a avea proba ca i-ati instiintat. Este posibil sa se fi pierdut datele dumneavoastra la preluarea de catre societatea de telefonie.
Nu aveti cum sa aflati daca v-au transferat la o societate de recuperare a creantelor, insa in principiu daca nu v-au notificat cu privire la plata este posibil sa fi uitat de dumneavoastra. Pentru a va dovedi buna - credinta notificati-i asa cum v-am precizat.