avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu reusesc sa aflu daca mi s-a inchis doar contractul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu reusesc sa aflu daca mi s-a inchis doar contractul sau a fost dat la recuperatori

Am avut un contract la Boom TV care expirase aprox de 2 luni in 2011, anul in care firma Boom TV a fost preluata de Romtelecom.La Romtelecom mi s-a spus ca numele meu cu CNP-ul si datele contractului cu firma Boom TV, nu se afla in baza lor de date si ca ei nu stiu sa imi dea nici o informatie. In contract scrie ca echipamentul constand din antena+ receiver imi sunt date in custodie pe perioada minima a contractului de 2 ani. Eu mi-am schimbat adresa in alt judet si am mai vorbit doar la telefon cu cei de la Boom TV si le-am spus ca vreau sa inchid contractul. Eu am o factura din aprilie 2011 in care datoram 58 Lei. Nu stiu nimic de atunci. Cum pot afla daca contractul cu firma Boom TV a ajuns sau nu la recuperatori, daca am o datorie de platit, pentru a nu creste datoria mai mult in cazul in care este o datorie, pentru ca este posibil sa se fi emis in continuare facturi pe care nu le-am mai platit si nu am predat antena + receiverul. Va rog ajutati-ma sa aflu daca sunt transferata la recuperatori, la care firma de recuperatori sau cum stau lucrurile. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters282078 , utilizator 20:33, 16 Februarie 2013
Pentru linistea dumneavoastra platiti factura restanta si notificati-i cu privire la incetarea contractului de furnizare a serviciului de televiziune si intentia dumneavoastra de a le inmana aparatura detinuta in custodie motivandu-le ca v-ati mutat in alt judet. Trimiteti notificarea prin scrisoare cu confirmare de primire pentru a avea proba ca i-ati instiintat. Este posibil sa se fi pierdut datele dumneavoastra la preluarea de catre societatea de telefonie.
Nu aveti cum sa aflati daca v-au transferat la o societate de recuperare a creantelor, insa in principiu daca nu v-au notificat cu privire la plata este posibil sa fi uitat de dumneavoastra. Pentru a va dovedi buna - credinta notificati-i asa cum v-am precizat.
Multumesc. Asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)
Rezolvare situatie debit romtelecom puicabaltacescu puicabaltacescu Am primit un telefon de la o firma de recuperare creante pentru o presupusa restanta a mea la Romtelecom. Am spus ca eu nu mai am telefon fix din anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Proces - factura telefonie fixa neachitata - ajutor!!!! matyz20 matyz20 :sorry:Buna seara/ziua!!! Am o mare problema cu firma de recuperari [EDITAT] pentru o datorie neachitata la [FURNIZOR]. Problema sta cam asa: In data de ... (vezi toată discuția)