avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu am primit citatia dar am cunostinta ca am termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

nu am primit citatia dar am cunostinta ca am termen

am un termen la curtea de apel in martie dar inca nu am primit citatia......stiu ca presedintele comisiei este in concediu de boala,dar am termen la cunostinta pt ca cand am cerut amanarea am intrebat cand va fi noul termen..
poate ca se amana din cauza bolii presedintelui si de aceea nu au trimis inca citatia? si dc nu primesc citatie ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:47, 17 Februarie 2013
Daca aveti termen in cunostinta nu este nevoie de citare.
dar am cunostinta de la portalul instantei...instanta nu stie ca am cunostinta..ca amanarea am cerut prin fax,nu am fost prezent in primul termen
animacikaa a scris:

poate ca se amana din cauza bolii presedintelui si de aceea nu au trimis inca citatia?

Instanta de judecata pentru indeplinirea procedurii,detine obligatia sa informeze partile referitor la termenul de judecata
Daca partile au fost prezente la termenul de judecata acestea au termen in cunostiinta fara ca instanta sa le mai comunice citatii
Comunicarea actului de procedura citatia nu este conditionat de starea de sanatate a partilor
Pentru informare referitor la termenul de judecata fie verificati site-ul instantei fie va adresati personal la arhiva instantei
inteleg...nu am fost prezent la termenul de judecata....as vrea sa stiu ce se intampla dc nu ma prezint la urmatorul termen (daca nu primesc citatia)....deci daca nu primesc citatia inseamna ca instanta nu a indeplinit procedura de citare,nu?
Da, dar daca la dosar apare ca ati fost legal citat nu conteaza.
Va place sa va complicati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Perimare cerere amanare cauza citare in plangere contraventionala bebeli bebeli Buna ziua, am pe rol o plangere contraventionala, primul termen l.am avut in noiembrie 2013 Pe portal fiindu.mi mentionat ca se amana cauza pentru verificarea ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces penal Nina1 Nina1 Pentru un proces cu cate zile inainte de termenul de judecata se trimite citatie pentru prezentare in instanta? Cu stima (vezi toată discuția)