avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine poate verifica un administrator?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine poate verifica un administrator?

Buna ziua,doresc sa stiu cine poate verifica gestiunea un administrator de bloc daca nu suntem afiliati la FALT(Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara).Mentionez ca de doi de zile se strang bani pt. inlocuirea acoperisului blocului si banuim ca acesti bani se folosesc pt. plata facturilor curente de intretinere deoarece exista multi restantieri.Am o vaga banuiala ca trebuie sa fac o cerere comisiei de cenzori,nu?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:21, 18 Februarie 2013
Daca se foloseste pentru plata facturilor curente bani din fondurile de reparati acestia sunt doar cu titlu de imprumut. Presedintele asociatiei doarme de ce nu da in judecata restatieri. Ontrebati presedintele dece nu a actionat in judeata restantieri pana acum si daca nu spune de ce nu sia facut datoria schimbati presedintele asociatiei. Daca restantierul are mai ult de 3 luni poate fi actionat in judecata. Neactionarea in judecata duce la acumularea de restante si mai mari. Luati pozitie. Candidati penru functia de presedinte si nu permiteti restantierilor sa depasesca 3 luni de zile.
sa ar trebui sa fie legal, dar primaria te trimite la experti sa faca aceste verificari amanuntite
Multumesc pentru sfaturile d-voastra.Chitanta se elibereaza pe suma cumulata(intretinere plus fond reparatii acoperis)si se specifica faptul ca suma de x lei este pt. acoperis.
Atunci este in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - presedintele ... nleanca nleanca Buna ziua . Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - Presedintele FALT Timisoara -(Federatia Asociatilor de Locatari Timisoara) Organizatie-non profit ... (vezi toată discuția)
Costuri expertiza ContSters122354 ContSters122354 costurile pt expertiza financiar-contabila sunt obligatorii pt toti proprietarii unei asociatii? cum se impart aceste costuri in asociatie va multumesc (vezi toată discuția)
Plata penalitatilor impuse de asociatia de locatari popem popem Buna ziua Asociatia de proprietate are dreptul sa inpuna penalitati proprii daca in hotararea ... (vezi toată discuția)