avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In urma unui proces la judecatorie apoi la tribunal cu o persoana fizica, din cate am inteles ca se va putea incepe executarea silita impotriva mea, chiar daca mai este o cale de atac la Curtea de Apel....intrebarea ar fi daca eu am un imobil ipotecat la banca , valoarea lui este = aproximativ cu Ipoteca, sentinta este impotriva mea, imobilul este in coproprietate cu sotia , daca executorul judecatoresc va dori sa execute acel bun, banca isi va lua ce i se cuvine iar restul care oricum nu va fi destul sa indestuleze partea reclamanta, se va partaja intre mine si sotie sau se vor putea atinge de toata partea ramasa.
Multumesc pentru raspuns.
Necesita acte si actiuni mai complexe,iesirea din indiviziune
Daca titlul este exclusiv impotriva dv. iar bunul este comun puteti solicita sistarea coproprietatii in timpul casatoriei si se va stabili in baza probelor, cotele parti ale fiecaruia, care pot fi egale sau nu,imobilul va fi atribuit uneia din parti iar cealalta va fi obligata la sulta.Executarea va purta asupra lotului atribuit Dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Succesiune si vanzare imobil herbert24 herbert24 Buna ziua. Am doua intrebari: 1.In urma decesului mamei mele, succesiunea privind apartamentul care apartinea mamei mele (in urma succesiunii dupa parintii ... (vezi toată discuția)
Teren agricol ifigenia2005 ifigenia2005 Buna ziua, Va deranjez cu o problema urgenta !! Din partea bunicului meu,tata a mostenit o suprafata de 10.000m2,teren arabil,la succesiune au venit si ... (vezi toată discuția)