avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pot pati?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pot pati?

Buna ziua !
Am intampinat o problema care pt mine este destul de grava pentru ca nu am mai avut de-aface cu autoritatile pana acum, dintr-un grup de 7 baieti, 4 au intretinut raporturi sexuale cu 2 tipe...in aceiasi camera,restul de 3 baieti(printre care si eu) nu s-au atins sub nicio forma de fetele respective si nici nu au asistat acolo in totalitate (probabil 5-10 min).Acum fetele au mers la politie, ce se poate intampla cu acei 3 baieti care nu au intretinut raporturi sexuale??? mentionez ca la sfarsitul actului sexual fetele au luat bani
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:54, 19 Februarie 2009
Prima data am dat declaratie pe coala alba, a doua oara a fost pe acel formular care scria "Declaratie de Martor" unde la fiecare sfarsit de pagina semnam ca si martor.
Atunci inseamna ca sunteti si veti ramane martor in procesul penal.
Dar daca seva ajunge in instanta si voi fi chemat ca martor la proces, daca eu nu voi merge ce se intampla?
Dac sunteti citat ca si martor (si in mod cert asa ceva se va intampla), trebuie sa va prezentati. In caz de neprezentare puteti sa fiti amendat, iar instanta daca considera ca este necesara audierea dumneavoastra poate cere sa fiti adus cu mandat de catre politisti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori catalin.munteanu5 catalin.munteanu5 Iata situatia mea : acum 1 an si jumatate lucram la un peco cu motel.Seara in parcare care era la o oarecare distanta veneau din cand in cand niste ... (vezi toată discuția)
Este legala inlocuirea unei declaratii intr-un dosar? violeta_vn violeta_vn Buna ziua, In urma cu ceva timp am depus o plangere la parchet pentru amenintare si santaj. Saptamana trecuta am fost chemata la politie sa dau declaratie, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)