avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preluare rate apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preluare rate apartament

Buna.Vreau sa preiau un apartament cumparat in rate adica sa platesc in continuare ratele.Se poate prin notar,care sunt riscurilE?
Cel mai recent răspuns: arhany , utilizator 14:50, 17 Februarie 2013
Riscurile sunt minime, DAR, inainte de toate, verificati aceasta posibilitate la banca. Riscul cel mai des intalnit: neputinta de a plati ratele, care atrage automat executarea silita din partea bancii.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare leasing prin notar alyflor alyflor Am o masina in leasing la care nu mai pot plati ratele.Am dat anunt pt a fi preluat acest leasing de catre altcineva contra unei sume.Din cauza ... (vezi toată discuția)
Ipoteca banca dennisdanutza dennisdanutza Buna seara.In 2007 am luat un credit ipotecar de la bcr,am girat cu un apartament care are si la aceasta data clauza de uzul fruct viager,am platit ratele fara ... (vezi toată discuția)
Prima casa pe numele parintilor dellcomputer dellcomputer Buna ziua, Cu o scurta intrebare va deranjez, sper ca am postat in sectiunea corecta. Pe scurt acum; Eu, impreuna cu prietena mea, amandoi studenti din ... (vezi toată discuția)