avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program biblioteca comunala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program biblioteca comunala

Buna ziua , sunt bibliotecar comunal , inafara de progranul de 8 ore zilnic lucrez si duminica 4-5 ore deoarece aceasta biblioteca este dotata cu calcuatoare si multi copii nu au timp in timpul saptamanii sa navigheze pe net si sa-si faca anunite referate .Pentru aceste duminici am adunat un numar de 25 de zile lucrate si am solicitat sa primesc libere pentru aceste zile (toate odata ) insa conducerea nu mi-a acceptat .
Imi puteti spune daca este legal i corect sa-mi iau toate liberele odata sau va rog sami spuneti cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 17 Februarie 2013
Sunteti functionar public sau personal contractual?
Bibliotecarii fac parte din categoria personalului contractual ... find vorba despre munca in zilele de repaus saptamanal , aceasta va fi compensata doar cu acordarea unor zilele libere in cursul saptamanii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repausul saptamanal in alte zile decat sambata si duminica AphisG AphisG Buna ziua, In situatia in care un angajat are contract de munca in care repausul saptamanal este in alte zile decat sambata si duminica pentru ca lucreaza ... (vezi toată discuția)
Neplata zilelor de weekend si nici recuperate balogh77 balogh77 Buna ziua Sunt sofer de camion la o firma destul de mare, cu peste 40 de angajati. Ca sofer, cand ma duc in delegatie, stau cate 2-3 saptamani in cursa, ... (vezi toată discuția)
Intrebare dadiana dadiana In luna februarie 2010 am efectuat un total de 160 de ore lucrate dintre care 16 ore lucrate duminica. Mi-a fost acordata o alta zi din saptamana libera precum ... (vezi toată discuția)