avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mutare locatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mutare locatie copil

Copilul meu poarta numele tatalui, desi eu sunt cea care ia indemnizatie si alocatia copilului e tot pe numele meu... In aceasta situatie ( + nu suntem casatoriti, doar locuim impreuna) trebuie sa anunt undeva daca ne despartim si plec cu copilul acasa la parinti? Oare cine e indreptatit sa ia copilul pana incepe procesul la tribunal?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 18 Februarie 2013
Pe tata il anuntati unde se afla copilul lui, poate doreste sa-l viziteze.
Nu e unul mai indreptatit ca altul, ambii parinti aveti drepturi si obligatii egale si asa va ramane si dupa proces.
Daca nu exista intelegere intre parinti, instanta va fixa un program de vizita, pensie si se va stabilli domiciliul copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire custodie comuna doriana29 doriana29 eu si sotul meu inevitabil ne vom desparti si avem un copil de 2 ani si 6 luni. Eu sunt casnica momentan dar imi caut de lucru. Noi locuim in casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Formalitati despartire cu copil Adinavasile Adinavasile Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie sa fac legal daca m-am despartit de un barbat cu care am un copil, iar copilul poarta numele lui. Noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Custodie minor alinalaura04 alinalaura04 Buna ziua Am un copil de 2 ani si nu sunt casatorita cu tatal copilului, locuim doar impreuna in Spania, copilul este recunoscut de tata si poarta numele ... (vezi toată discuția)