avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie sau bunuri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie sau bunuri

Buna ziua.In luna Decembrie 2012 am vindut o masina la cineva.Deoarece era din apropiere de unde stau eu si ma rugat sa-l astept de jumate din suma pana dupa sarbatori.Am ccazut de acord si am stabilit o zi.Asosit ziua cand trebuia sa-mi plateasca restul sumei dar in loc de buna ziua amprimit injuraturi.Mentionez ca este vorba despre o masina pt.piese de schimb,inmatriculata pe numele meu.Cand am dat masina nu am facut nici un contract si nu i-am dat nici o dovada ca masina este vanduta.Toate actele sant la mine.Rugamintea mea este daca ma poate sfatui si pe mine cineva ce sa fac ca sa-m- recuperez banii.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 11:14, 18 Februarie 2013
Ar fi trebuit sa incheiati macar o promisiune de vanzare cumparare, cerinta existentei unui astfel de inscris, poate justifica promovarea unei actiuni in justitie, altfel trebuie sa incercati cu o notificare in care sa inserati acest istoric, faptul ca va mai datoreaza restul de suma, poate va recunoste si veti rezolva problema, in orice caz trebuie gasita o cale juridica prin care sa va recuperati acesti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să cumpăr un teren intravilan în rural, dar nu are decât acte de proprietate. pot să fac eu, ulterior, cadastrul și intabularea? karina silvia karina silvia Buna ziua ! Doresc sa cumpar de la cineva un teren intravilan in rural. Are doar succesiunea. Pot ulterior sa fac eu cadastrul si intabularea Cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sant o persoana in vârstă ce am primit o anume educația ... AlexandruDumitruSandu AlexandruDumitruSandu Buna ziua Sant o persoana in vârstă ce am primit o anume educația , minciuna, excrocheria nefăcînd parte din lumea inconjuratoare.Acest lucru m-a ... (vezi toată discuția)
Instanța mă obligă să înmatriculez o mașină pe care am cumpărat-o și am vândut-o în mai puțin de 30 de zile. ce pot face? adivip70 adivip70 V.A. a cumparat un autoturism in data de 25.10.2014 de la T.T. dupa 3 săptămîni adica 10.11.2014 am vîndut autoturismul lui C.C. acesta nu mai stiu ce a ... (vezi toată discuția)