Buna ziua.In luna Decembrie 2012 am vindut o masina la cineva.Deoarece era din apropiere de unde stau eu si ma rugat sa-l astept de jumate din suma pana dupa sarbatori.Am ccazut de acord si am stabilit o zi.Asosit ziua cand trebuia sa-mi plateasca restul sumei dar in loc de buna ziua amprimit injuraturi.Mentionez ca este vorba despre o masina pt.piese de schimb,inmatriculata pe numele meu.Cand am dat masina nu am facut nici un contract si nu i-am dat nici o dovada ca masina este vanduta.Toate actele sant la mine.Rugamintea mea este daca ma poate sfatui si pe mine cineva ce sa fac ca sa-m- recuperez banii.Multumesc.
Ar fi trebuit sa incheiati macar o promisiune de vanzare cumparare, cerinta existentei unui astfel de inscris, poate justifica promovarea unei actiuni in justitie, altfel trebuie sa incercati cu o notificare in care sa inserati acest istoric, faptul ca va mai datoreaza restul de suma, poate va recunoste si veti rezolva problema, in orice caz trebuie gasita o cale juridica prin care sa va recuperati acesti bani.