avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RECURS LA DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RECURS LA DIVORT

Buna seara. Pe data de 30-01-2009 am avut ultimul termen la divort in care eu am fost reclamant iar la sfarsitul sedintei judecatoarea a spus a se va da pronuntarea insa dupa 7 zile am aflat de la condica unde se comunica incheierile de sedinta ca mi s-a respins actiunea. Am mers la grefieri si am facut o cerere prin care doresc copii ale declaratiilor martorilor ca sa vad cum imi pot intemeia recursul insa dosarul se afla si acum la judecator si de la grefieri mi s-a spus sa astet pana mi se va comunica hotararea si dupa asta sa merg sa-mi cer copii dupa declaratiile martorilor. As dori sa stiu cum sa procedez sa pot obtine acele copii ale marturiilor cat mai devreme si daca exista un termen prin care judecatorii dupa pronuntare ar trebui sa de-a dosarul la studiu reclamantului, adica mie. Eu vreau sa fac recurs cat mai repede si daca exista un artcol in legislatie ce i-ar putea forta pe judecatori sa dea dosarul mai repede sau sa dea hotararea mai repede va rog sami-l spuneti. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:06, 2 Martie 2009
recursul se motiveaza in termenul de recurs....cel mai bine cand il depuneti sa fie motivat deja...
mare atentie!!! exact cu a scris AVLIL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea si redactarea hotararii luptator.cu.pana luptator.cu.pana Cf. art. 264 Cod. proc. civ., [quot]Motivarea hotararii se va face in termen de cel mult 30 de zile de la pronuntare.[/quot] As dori sa pun urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs eder eder Am un proces de succesiune si iesire din indiviziune, s-a dat o hotarare in prima instanta, am depus apel, la primul termen instanta de apel mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)