avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Accesare Prima casa singura desi sunt in divort
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Accesare Prima casa singura desi sunt in divort

Buna ziua,

Tocmai am depus actele pentru divort dar din pacate primul infatisare va fi la sfarsitul anului. Nu sunt proprietarul/ co-proprietarul nici unui imobil. Mentinez ca am si un minor in intretinere.
Date fiind aceste conditii exista posibilitatea de a face un credit imobiliar/prima casa pana se pronunta divortul?

Va multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 13:33, 18 Februarie 2013
evident, raspunsul este afirmativ, poate va exista si o sansa de reconciliere si reluare a vietii de familie, pana la o eventuala sentinta de divort, mai ales ca aveti si un copil minor, nu uitati pentru el va fi cel mai greu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vecinii mei divorteaza in urma unor neintelegeri ivite in timp; problema este ca au deschis actiunea ... (vezi toată discuția)
Divort nicolenta nicolenta Buna seara! Am si eu o intrebare: Cate infatisari( aproximativ) sunt la un divort? precizez ca ieri am avut a doua infatisare. La prima, a fost intrebat sotil ... (vezi toată discuția)
Apel la sentinta divort m_aurora m_aurora Buna seara.In 8 decembrie s-a pronuntat sentinta de divort,care a fost din vina paratului.Acesta nu s-a prezentat la nicio infatisare din cele 6 sedinte,desi a ... (vezi toată discuția)