avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public

buna,
sunt functionar public in cadrul unei primarii, consilier - grad prof. asistent,treapta 1 salarizare.
As dori daca se poate sa aflu salariul de incadrare potrivit legii si ce proceduri ar trebui sa urmez pentru a promova in grad prof. principal.
sunt consilier din februarie 2009, in 2010 a m intrat in concediu pentru ingrijirea copilului,in 2012 am reintrat in concediu prenatal si am ramas in continuare pt concediu pt ingrijirea copilului. .
in ian. 2013 mi-am reluat activitatea in munca.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 19:47, 18 Februarie 2013
Consilier, clasa I, grad profesiona asistent = 866
Daca aveti evaluare profesionala pentru anul 2011 si pentru anul 2012 se poate si in acest an, cu conditia sa aveti trei ani vechime in grad profesional asistent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa de salarizare functionari publici parvanelena74 parvanelena74 Buna ziua. Din anul 2007 luna mai am fost functionar public clasa 3, gradul asistent treapta 3. In anul 2009, luna iunie, am fost avansata la gradul asistent ... (vezi toată discuția)
Avansarea in treapta sau grad profesional-un drept incalcat al functionarului public? dalyna dalyna Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o problema care efectiv ma macina nervos....... Sunt functionar public in cadrul unei DSVSA judetene, de profesie sunt ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe o treapta superioara pe functie publica anypaiusi anypaiusi In ianuarie 2004 am fost numita functionar public si am fost incadrata din functia de inspector de specialitate S II in functia de consilier principal ... (vezi toată discuția)