avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acte necesare producator particular
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acte necesare producator particular

Buna ziua. Vreau sa incep o afacere mica ce implica cresterea prepelitelor. Ce acte legale imi trebuiesc pentru a putea comercializa ouale de prepelita, la persoane particulare si poate la firme . Afacerea va fi de familie, deci un numar mic de pasari.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters278009 , utilizator 11:01, 19 Februarie 2013
Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Certificat producator/crescator prepelite si iepuri alina_f alina_f Buna ziua tuturor, Care sunt conditiile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pt a putea creste si vinde prepelite si oule lor si iepuri. Ce ... (vezi toată discuția)
Cum vand oua si carne legal Randy24 Randy24 Buna ziua,detin o miniferma nou infiintata de prepelite.In prima faza am infiintat ferma pentru consumul familiei,dar acum producand foarte multe oua si carne ... (vezi toată discuția)