avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Permis de sedere in UK
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Permis de sedere in UK

Fiica mea lucreaza in UK de 3 ani,cu contract de munca.Vreau sa merg la ea dupa ce va naste sa o ajut o perioada.Exista o limita de timp pe care am dreptul sa o stau acolo?
Cel mai recent răspuns: iondragomir , utilizator 22:24, 13 Martie 2013
Aveti din cate stiu 90 de zile sedere libera la fiecare sase luni, conform directivei UE de libera circulatie, daca intentionati sa stati mai mult de 90 de zile va trebui sa cereti permis de sedere.

Detalii pe [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
tgeorgescu, utilizator
Va multumesc frumos!
Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de sanatate,deoarece imi pregatesc plecarea.M-am informat pe internet,unde totul parea f.simplu in obtinerea cardului in max.10 zile.Nici vorba de asa ceva.Dupa ce am stat aprox.2 ore la rand,mi s-a eliberat o hartie cu titlul Certificat Provizoriu de inlocuire pentru cardul de asigurari de sanatate.Au spus de acolo ca daca sper sa primesc card sa sun la Bucuresti,dar slabe sperante.Ce fac eu cu aceasta hartie in Anglia in caz de vreo problema medicala????Clar ca este egala cu 0!!!Daca tot card nu primesc,ce sa fac???Ce alta asigurare as putea sa-mi fac totusi???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul european de sanatate - tergiversare emitere, asigurare alternativa iondragomir iondragomir Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de ... (vezi toată discuția)
Cardul european de asigurare medicala theosia theosia buna ziua Eu si sotul meu nu suntem angajati cu carte de munca deci nu platim asig medicale. Vrem impreuna cu copilul de 4 ani sa plecam in uk .M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate european capsunar capsunar As vrea sa imi aduc mama si un frate in Spania pentru o perioada de aprox.3 luni.Mama e pensionara iar fratele are 40 de ani si este handicapat.Aici la medic ... (vezi toată discuția)