avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte civila prezenta in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte civila prezenta in instanta

Buna tuturor, sunt citata intr-un proces penal ca parte civila, procesul dureaza de aproximativ 2 ani (174 c.p) omor, am fost prezenta la toate infatiserile, acum trebuI sa ajung peste 2 luni la inalta curte de casatie si justitie , psihic nu mai rezist sal vad pe inculpat .sunt oblicata sa ma prezin? care sunt consecintele daca se judeca in lipsa mea? MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:46, 19 Februarie 2013
Nu sunteti obligata sa va prezentati. Dar o sa fiti citata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru omor C.Fabyola C.Fabyola Buna tuturor. am o intrebare sau mai bine spus o curiozitate, sunt citata intr-un proces ,pe scurt cineva din familia mea a fost ucis ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru investire cu formula executorie?!!! ENGFULL ENGFULL am cerut investirea cu formula executorie a 2 bilete la ordin refuzate de banca pentru lipsa de disponibil si am primit citatie ..... trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de sfatul unui avocat palaghiacristinela palaghiacristinela am o prietena care e stabilita in italia .acum 3 ani parintii ei au fost ucisi in casa.criminalul a fost condamnat definitiv la Inalta curte de casatie si ... (vezi toată discuția)