Buna ziua. Avand in vedere ca mama e divortata de prin '90,iar in momentul de fata e plecata in strainatate la munca,as dori sa imi spuneti daca la completarea dosarului de bursa sociala trebuie sa se prezinte si ea la notar pentru a da declaratie pe proprie raspundere cum ca nu realizeaza nici un venit sau pot sa rezolv aceasta problema si eu fara a mai veni din strainatatate?Tin sa mentionez ca eu nu realizez nici o forma de venit si ca nici frati nu mai am.Multumesc.
Daca vi s-a cerut o declaratie din partea parintelui ca nu realizeaza venituri, nu va poate imputernici pe dvs sa dati o astfel de declaratie, declaratia este personala. Eventual sa faca o declaratie autentica in strainatate, pe care o traduceti si legalizati aici in tara si o depuneti la dosar
Ideea e ca a lucrat o perioada iar acuma e in cautarea unui nou loc de munca.
Asadar, pot spune ca si atunci cand iti cauti un job muncesti,pana dai de acel job de care ai nevoie?
....sau conform dex-ului a munci se mai poate interpreta si ca stradanie,ocupatie sau indeletnicire.
Alte discuții în legătură
Bursa sociala
sergiu2011
Salut,
Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati.
... (vezi toată discuția)