Buna ziua. Avand in vedere ca mama e divortata de prin '90,iar in momentul de fata e plecata in strainatate la munca,as dori sa imi spuneti daca la completarea dosarului de bursa sociala trebuie sa se prezinte si ea la notar pentru a da declaratie pe proprie raspundere cum ca nu realizeaza nici un venit sau pot sa rezolv aceasta problema si eu fara a mai veni din strainatatate?Tin sa mentionez ca eu nu realizez nici o forma de venit si ca nici frati nu mai am.Multumesc.
Vreau sa va mai intreb ceva.Din ce am observat in regulamentul de acordare a bursei sociale,pe langa aceasta declaratie mai trebuie sa adaug la dosar si hotărârea de încredinţarea minorului potrivit legii(sentinta civila) in care s-a hotarat ca ii sunt incredintat mamei avand in vedere ca eu sunt major?
Nu imi sta in caracter ca eu la varstra pe care o am,sa merg cu tata prin judecati pentru o suma infima de bani,avand in vedere ca pana in 2010 mi-a dat o pensie alimentara de 50 lei.A tot umblat mama sa i-l dea in judecata de nenumarate ori insa fara nici un rezultat iar pe mine chiar m-a obosit acest lucru...Acuma incerc sa vad ce acte mi-ar trebui pentru completarea dosarului de acordare a bursei sociale de aceea am si apelat la dumneavoastra cei cu experienta in domeniu...ca poate pana la urma o sa beneficiez de aceasta bursa si nu o sa mai trebuiasca sa-l mai dau pe tata in judecata.
Bursa sociala
sergiu2011
Salut,
Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati.
... (vezi toată discuția)